jan 102020
 

We hebben er even op moeten wachten, maar hier is het verslag van de leerlingen van 6SEC over hun uitstap naar de Viro-beurs

Op 21 november 2019 zijn de leerlingen van 6 Secretariaat- Talen naar de VIRO-beurs in Hasselt geweest. Dit is een beurs waar we ons virtueel bedrijf voorstellen,evenals netwerken en relaties met andere bedrijven maken. Uiteraard brengen we onze artikelen onder de aandacht en verkopen we ze. Ons bedrijf heet Show-case en wij verkopen technische gadgets. In dit bedrijf werken wij iedere vrijdagmiddag om de theorie van verschillende lessen om te zetten naar een praktijkervaring.

Toen we in Hasselt aankwamen, stond de materiaalwagen al voor ons klaar en konden we beginnen met onze stand op te bouwen. We hadden in de weken ervoor een heleboel voorbereid om in Hasselt snel aan de slag te kunnen. Desondanks was het nog een heel gepuzzel om alles in elkaar te krijgen, maar met wat passen en meten is het ons gelukt.

Bij de opening van de beurs gaf de directeur van de PXL een kleine toespraak. Daarna konden we onze artikelen verkopen. De coaches hadden ons goed voorbereid. De tips die we kregen hebben we dan ook in de praktijk omgezet. Nadat iedereen niet meer zo nerveus was, liep alles eigenlijk op rolletjes. We hadden een hele leuke beurspromotie gemaakt: een printer die polaroidfoto’s kan afdrukken. Hierover kregen we veel positieve feedback van andere bedrijven. Bij onze stand kon je ook zelf een foto met deze printer maken.

Toen de beurs voorbij was, konden we terugkijken op een succesvolle en leerrijke dag.

Sorry, the comment form is closed at this time.